+358 50 487 3265 | contact@qubilea.fi

Rekrytointi

Mobiilitestaajaksi?

Tuletko juttuun iOS, Android ja Windows Phone -tuoteperheiden jäsenten kanssa?
Huudatko tuskasta, kun mobiilisovellus toimii heikosti?
Pidätkö teknisestä näpertelystä?
Koetko lapsenomaista iloa kaivaessasi ohjelmistosta päivänvaloon vikoja ja puutteita ärsyttävän pikkutarkalla tavalla?

Etsimme satunnaisiin ja pitkäaikaisempiinkin testausprojekteihin luotettavia mobiilitestaajia. Työssäsi autat asiakkaidemme tuotekehitystä paikallistamalla testattavasta tuotteesta toiminnalliset, laadulliset ja käyttökokemukseen liittyvät ongelmat ja puutteet.
Tulet osallistumaan kanssamme asiakasprojekteihin, jotka liittyvät asiakkaidemme mobiilisovellusten tai responsiivisen sisällön testaukseen mobiililaitteilla ja erilaisissa käyttötilanteissa.

Toisinaan työ saattaa olla testitapausten järjestelmällistä naputtelua mobiililaitteen ruudulta, mutta toisinaan taas mystisen scriptipähkinän halkomista Linux -pohjaisessa testiautomaatioratkaisussa tai jotain muuta vastaavaa nörttipornoa.
Tämän vuoksi arvostamme myös teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä.

Nuorena startup-yrityksenä tarjoamme sinulle rennon työilmapiirin, joustavat työehdot ja mahdollisuuden oppia mobiiliohjelmistojen laadunvarmistuksesta ja mobiilialasta.
Työsuhde on ainakin aluksi osa-aikainen ja tuntipalkkainen. Odotamme että olisit käytettävissä työhön vähintään 1-3 päivää viikossa, joten työ sopii vaikkapa opintojesi oheen. Työvoiman tarve ensisijaisesti toteutuvien asiakasprojektiemme mukaan. Lokaationa Helsinki/Espoo.

  Odotamme hakijalta:

 • Olet oikeasti kiinnostunut mobiilialasta
 • Kokemusta ja ymmärrystä iOS, Android ja Windows Phone -järjestelmistä
 • Teknistä ongelmanratkaisukykyä sekä maalaisjärkeä
 • Huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
 • Hyviä kommunikaatiotaitoja ja rohkeutta kysyä tyhmiä 
 • Reippautta ja oma-aloitteisuutta
 • Naurat toimitusjohtajamme huonoille jutuille uskottavasti
  Lisäplussaa:
 • Aiempi työkokemus ohjelmistotestauksesta
 • Scriptaus-, ohjelmointi-  tai testiautomaatio-osaaminen
 • Kokemusta mobiilisovellusten tai responsiivisen sisällön kehitystyöstä

Mikäli koet, että tämä olisi sinun juttusi, lähetä meille hakemus, jonka perusteella emme voi olla kutsumatta sinua haastatteluun:  contact@qubilea.fi

Qubilea Oy

 Qubilea on vuonna 2013 perustettu mobiiliratkaisujen laadunvarmistuspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme testaus- ja laadunvarmistuspalveluita mobiilisovelluksille ja responsiiviselle sisällölle. Palvelumme pohjautuvat vahvasti loppukäyttäjälähtöisyyteen ja testaustyö pyritään suorittamaan aina oikeilla mobiililaitteilla ja loppukäytön kannalta oleellisimmissa käyttötilanteissa.

Mobiilitestaaja

Back to Top

Languages