+358 50 487 3265 | contact@qubilea.fi

Nobicomms

Testausapua startupille

Nobileo Oy on startup-yritys, joka kehittää mielenkiintoista ratkaisua orgnisaatioviestinnän ongelmiin. Organisaatioissa on paljon tärkeitä viestejä, jotka eivät koskaan saavu perille tai niihin ei reagoida.

Nobicomms ratkaisee nämä ongelmat yhdistämällä viestinnän, vuorovaikutuksen ja seurannan yhdeksi kokonaisuudeksi. Nobicommsin ansiosta viestin lähettäjällä on koko ajan tarkka tieto viestin saavuttavuudesta ja vaikuttavuudesta kohderyhmässä, reaaliaikaisesti.

Qubilea auttoi konseptivaiheessa toiminnallisuuden ja käyttökokemuksen testaamisessa. Lisäksi toimme kokemuksen tuomaa näkemystä mobiiliratkaisujen toteutustapojen suunnitteluun ja valintaan. Projekti vedettiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja samalla asiakas sai koulutusta testauksen saloihin, mikä auttaa asiakasta jatkossa hoitamaan tietyt testaustehtävät omin voimin.

Testausta ei missään nimessä kannata jättää kehittäjän ja toimitusjohtajan kiireisille harteille.

Qubilean ja Applausen testauspalvelut ovat startup-yritykselle taatusti vaivattomampi ja kustannustehokkaampi ratkaisu, kuin oman testaajan palkkaaminen.

Lisätietoa tästä casesta ja startup-yrityksille suunnatuista laadunvarmistupalveluista:

Marko Närvä, Johtava konsultti, 050 487 3285
etunimi.sukunimi@qubilea.fi

 

Nobileo Nobicomms

Nobicomms on pilvipalveluna tarjottava dynaamisen organisaatioviestinnän sovellus nykyaikaisten organisaatioiden tarpeisiin.

 http://www.nobicomms.com

 

Qubilean palveluiden joustavuus sopi hyvin startupin tarpeisiin ja asiantuntemus toi kaivattua järjestelmällisyyttä ja ammattitaitoa testaamiseen. 
Timo Kaura, CEO, Nobileo Oy, 0400 600 789

 

Lisää startupeille sopivista testauspalveluista

Testaa kustannustehokkaasti missä päin maailmaa tahansa
Applause Loves Startups
 Kansainväliset testauspalvelut

Back to Top

Languages