+358 50 487 3265 | contact@qubilea.fi

Briefr Messaging

Camiloc Oy

BRIEFR Messaging – Uusi tapa lähettää

Camiloc OyCamiloc Oy on startup-yritys, joka kehittää erittäin mielenkiintoista viestintäsovellusta, joka tuo chat kentälle ihan uuden tavan lähettää kuvia ja viestejä. BRIEFR Messaging näyttää kaiken olennaisen yhdessä näkymässä, mikä tekee siitä todella helpon ja nopean käyttää.

Qubilea vastaa BRIEFR Messaging sovelluksen laadunvarmistuksesta kokonaisuudessaan ja tuo testauksen näkökulman kehityksen jokaiseen vaiheeseen aina speksien katselmoinnista hyväksyntätestaukseen kymmenillä mobiililaitteilla.

Qubilean joustavat ja tehokkaat testauspalvelut ovat asiakkaan käytössä aina kun niitä tarvitaan. Kustannukset pysyvät kurissa, kun asiakkaan ei tarvitse itse palkata kokopäiväistä testaajaa. 
Marko Närvä, Test Manager, Briefr Messaging

BRIEFR Messaging sovelluksen luotettavuustestaukseen ponnistimme pystyyn myös testiautomaatioympäristön Robot Framework + Appium -konseptilla.

Lisätietoa tästä casesta ja startup-yrityksille suunnatuista laadunvarmistupalveluista:

Janne Lepistö, Toimitusjohtaja, 050 487 3265
etunimi.sukunimi@qubilea.fi


Camiloc Oy - BRIEFR Messaging

BRIEFR Messaging – Uusi tapa lähettää

Saatavilla App Storesta, Google Playsta ja Windows Storesta.

Lue lisää: http://www.briefrmessaging.com

 

Qubilean tekemä testaustyö on ollut erittäin tärkeä osa tuotekehitystä, ja startupille sopivan kustannustehokasta. Suosittelen lämpimästi Qubilean testauspalveluita.
Ismo Hautala, Chairman of the Board, Camiloc Oy
Back to Top

Languages