Hyväksyntätestaus Qubilea

Hyväksyntätestaus

Yksi erinomaisen asiakastyytyväisyytemme kulmakiviä on hyväksyntätestauspalvelumme. Hyväksyntätestauksessa tarkastelemme tuotetta aina laatikon ulkopuolelta tervein silmin, jolloin hankkeen kehityspalaverit, testausuunnitelmat tai testausrutiinit eivät ole sumentaneet fokusta testattavan sovelluksen eri ominaisuuksiin.

Hyvä käyttökokemus Qubilea Oy
Usein asiakkaat toivovat meiltä lähestymistapaa, jossa raportoimme kaiken mahdollisen, joka vähänkään vaikuttaa ohjelmistovirheeltä tai käyttökokemusta alentavalta löydökseltä. Testauksessa hyödynnämme kattavaa päätelaitevalikoimaamme ja todella vankkaa käytännön kokemusta esimerkiksi eri mobiilijärjestelmistä tutuista ominaisuuksista ja sudenkuopista.

Verkkosivujen testauksessa eri desktop- ja mobiiliselaimet kuuluvat kattaukseen, ja sovimmekin käytettävästä laitevalikoimasta aina ennen hankkeen aloitusta.

Käyttökokemukseen vaikuttaa toiminnallisten puutteiden lisäksi  sisällön skaalautuvuus, palvelun suorituskyky, mutta liki yhtä oleellisia ovat värimaailma, fontit ja sisällön oikeellisuus.

Tulokset raportoidaan aina seikkaperäisesti ja kuvankaappauksia hyödyntäen.
Hankkeen laajuudesta riippuen, yhteen hyväksyntätestauskierrokseen käytettävä aika on n. 5-12 HTP , joka tyypillisesti tuottaa 30-60 löydöstä. Yhden löydöksen hinta on keskimäärin 100 euroa, mutta korjattuna saattaa tarkoittaa kymmenkertaista säästöä.

Hyväksyntätestauksemme raportti sisältää tutkitusti vähemmän huutomerkkejä, kuin loppukäyttäjien tuottamat raportit.

Tarvitsetko hyväksyntätestauksen palveluja?

Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme! Kysy lisää soittamalla numeroon 050 487 3265.