Qubilea auttaa toteuttamaan laadukkaita ja toimivia digitaalisia ratkaisuja, joiden parissa asiakkaat viihtyvät ja jotka auttavat kohentamaan yrityksen brändiä.

Laadukkaaseen kotimaiseen osaamiseen perustuvilla testauspalveluillamme autamme varmistamaan digitaalisen ratkaisusi laadun sekä asiakkaan että loppukäyttäjän parhaaksi.

Mobiili- ja web-ratkaisujen testaus – Qubilea

Digitaalinen laadun­varmistus

Qubilea on erikoistunut digitaalisten ratkaisujen ohjelmistotestaukseen ja olemme spesialisteja erityisesti mobiili- että web-ympäristöissä. Räätälöimme testauspalvelumme siten, että se nopeuttaa tuotekehitysprosessia ja säästää aikaa, rahaa ja hermoja.

Lue lisää»

Hyväksyntätestaus Qubilea

Hyväksyntä­testaus

Hyväksyntätestauksessa tarkastelemme tuotetta aina laatikon ulkopuolelta tervein silmin, jolloin hankkeen kehityspalaverit, testausuunnitelmat tai testausrutiinit eivät ole sumentaneet fokusta testattavan sovelluksen eri ominaisuuksiin.

Lue lisää»

Testausautomaatio Qubilea

Testaus­automaatio

Rakennamme testiautomaatioratkaisuja kattamaan varsinaisen ohjelmistotestauksen ne toistuvat testaustarpeet, joiden parista testausresursseja on järkevää vapauttaa muun oleellisen pariin. Muovaamme myös laadunvarmistusprosessin testiautomaatiota tukevaan muotoon. Tämä parantaa tiimin tehokkuutta ja säästää kustannuksia.
Lue lisää»