+358 50 487 3265 | contact@qubilea.fi

Testauskonsultointi

Mobiilitestauksen ammattilaisia

Qubilea tarjoaa laadunvarmistusosaamista konsultointipalveluiden muodossa sekä kokoaikaisiin että lyhyempikestoisiinkin toimeksiantoihin.

Tarjoamme mobiili- ja digipalveluiden testauskompetenssilla ladattuja testausasiantuntijoitamme  asiakasprojekteihin.

Päätelaiteriippumattomien ratkaisujen testaukseen on järkevää käyttää erityisesti mobiilitestaukseen erikoistunutta osaajaa, koska mobiilijärjestelmien, -laitteiden, -selainten ja -käyttöolosuhteiden sekamelska edellyttää testaajalta tiettyä ajattelutapaa jotta kriittisimmätkin löydökset tulisivat raportoiduiksi.

Tekijöitämme yhdistää monivuotinen työkokemus nimenomaan mobiiliohjelmistojen ja responsiivisen sisällön laadunvarmistuksen parissa.
Sen vuoksi Qubilean liiketoiminta on keskittynyt vain ja ainoastaan päätelaiteriippumattomien digitaalisten ratkaisujen laadunvarmistukseen.

Ammattitaito takaa laadukkaan lopputuloksen. Eivät lentoyhtiötkään palkkaa bussikuskeja lentämään.

Konsultointipalvelumme ovat käytettävissä myös lyhyempiin toimeksiantoihin, jo aivan muutaman tunnin tarpeesta aina kuukausien kestoisiin projekteihin.

Varsinaisen testaustyön ohella, suunnittelemme jonkin testauksen osa-alueen, autamme testisisällön katselmoinnissa, kartoitamme tarvittavat työkalut ja otamme ne vikkelästi käyttöön tarvittaessa suoraan omasta työkalupakistamme. Qubilea tekee yhteistyötä mm. Applausen, ReQtestin ja Usetracen kanssa.
Ota jo nyt yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Testauskonsultoinnin ohella Qubilea tarjoaa myös testaukseen erikoistuneita koulutuspalveluita, jossa tarjoamme mobiiliin laatuun erikoistunutta sisältöä. Koulutuksen agenda sovitaan ensin asiakkaan kanssa, jotta koulutuksen jokaisena minuuttina pureudutaan juuri oikeisiin ja asiakkaan liiketoiminnan kannalta tärkeisiin asioihin.

 

Mobiilitestaus konsultointi

Referenssit

Yhteistyössä:  Vala Group Oy 

Qubilea ja laadunvarmistusyhtiö VALA Group Oy tekevät yhteistyötä ja Qubilean testauskonsultteja on osallistunut Vala Groupin toimeksiantoihin.
Yhteistyömme on ollut mutkatonta ja joustavaa, jolloin yhteistyön tekeminen on ollut erittäin miellyttävää.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme! Kysy lisää oheisella lomakkeella tai puhelimitse. Vastaamme viesteihin nopeasti!


Puhelimitse: 050 487 3265

Janne Lepistö, Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@qubilea.fi

Nimi* :
Sähköposti* :
Viesti* :
Roskapostin suodatus (kirjoita koodi)* : captcha

 
Back to Top

Languages