Qubilea Oy 5v!

Tänään on merkkipäivä! Tasan viisi vuotta sitten aloitimme Markon kanssa yritystoiminnan, tavoitteenamme tarjota digitaalisiin palveluihin erikoistuneita laadunvarmistuspalveluita. Kilpailijakenttä oli samanaikaisesti sekä iso että haastava, mutta aika näytti että erikoistuneille laadunvarmistuspalveluille

Share
Bugit ovat hanurista

Meille tarjoutui mahdollisuus mainostaa Helsigin Yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijahaalareissa. Kuinka ollakkaan haalareiden takatasku oli vielä vapaana mainostilaksi, joten siitä se ajatus sitten lähti! Yhteistyössä Matrix ry

Share
Etsimme Kaveria ohjelmistotestauksen pariin

Qubilea on nykyaikainen ohjelmistotestausyritys, joka arvostaa asiakkaitaan pitämällä työntekijänsä tyytyväisinä ja motivoituneina. Emme ole resurssien ansioluetteloita välittävä yritys, vaan jokaisella tekijällämme on kasvot ja aidon tekemisen kautta kehittynyt osaamisprofiili. Emme

Share
Kuhan kalastimme

Vietimme mukavan ilta-aktiviteetin Lohjajärvellä kalastuspalveluita tarjoavan TheraFishin opastamina! Loppukesän ilma suosi järvellä olijoita, joten tyyni kesäilta oli omiaan tällaiselle harrastustoiminnalle. TheraFishin ammattiopas Esa Keino opasti meitä kuhan jigi-kalastukseen, joka edellytti kalastajalta

Share
Timo Kaura, CEO<br>Nobicomms Oy

”Qubilean palveluiden joustavuus sopi hyvin startupin tarpeisiin ja asiantuntemus toi kaivattua järjestelmällisyyttä ja ammattitaitoa testaamiseen. ”

Share
Lauri Sihvonen<br>Otavamedia Oy

Qubilea testasi Suomen Kuvalehden responsiivisen sivuston ja digilehtitoteutuksen tavalla, joka teki vaikutuksen. Tekemisen nopeus, testauksen kattavuus ja raportoinnin laatu olivat huippuluokkaa.

Share
Wesa Aapro<br>Yleisradio Oy

”On todella erinomaista, että Qubilea toimii proaktiivisesti ja raportoi virheistä myös sovittujen asioiden ulkopuolelta. Projekti sujui juuri kuten pitikin ja saimme mitä halusimme.”

Share
Jari Peltola<br>Päätoimittaja, MB-lehti

”Qubilea tarttui hankkeeseen ennakkoluulottomasti. Yritys teki laadukasta ja pedanttia työtä, mutta osasi silti toimia joustavasti suhteessa yhteistyökumppaniin. Voin hyvin suositella heitä.”

Share
Simo Syrjänen, CIO<br>Talentum Oyj:

”Qubilea oli meille hyvä kumppani Summa-palvelun testaukseen. Työt tehtiin joustavalla aikataululla ja jälki oli erinomaista. Juuri sitä mitä haettiinkin.”

Share
Slider1

Slider1: Varmista kehitysinvestointisi onnistuminen älykkäällä ohjelmistotestauksella

Share
Näin myisin meidän palveluja jos voisin.

Tämän tästä koen haasteena pukea ytimekkäästi sanoiksi myyntiartikkelimme, eli digitaalisten ratkaisujen laadunvarmistuspalvelut. Nuo kolme sanaa käsittävät niin paljon sisältöä, että näin insinöörin aivoilla oleellisen kiteytys ja oivalletuksi tuleminen on haaste.

Share