Etsimme Kaveria ohjelmistotestaajaksi

Etsimme Kaveria. Emmekä vain työkaveria, vaan henkilöä meidän ja asiakkaidemme hyväksi ja luotettavaksi kaveriksi. Hakemamme Kaverin tehtäviin kuuluvat ohjelmistotestaajan työtehtävät kivoissa asiakasprojekteissamme pääkaupunkiseudulla. Kaverin ihanneprofiili Työkokemusta ohjelmistotestauksesta tai sen johtamisesta Kokemusta

Share
Kuhan kalastimme

Vietimme mukavan ilta-aktiviteetin Lohjajärvellä kalastuspalveluita tarjoavan TheraFishin opastamina! Loppukesän ilma suosi järvellä olijoita, joten tyyni kesäilta oli omiaan tällaiselle harrastustoiminnalle. TheraFishin ammattiopas Esa Keino opasti meitä kuhan jigi-kalastukseen, joka edellytti kalastajalta

Share
Timo Kaura, CEO<br>Nobicomms Oy

”Qubilean palveluiden joustavuus sopi hyvin startupin tarpeisiin ja asiantuntemus toi kaivattua järjestelmällisyyttä ja ammattitaitoa testaamiseen. ”

Share
Lauri Sihvonen<br>Otavamedia Oy

Qubilea testasi Suomen Kuvalehden responsiivisen sivuston ja digilehtitoteutuksen tavalla, joka teki vaikutuksen. Tekemisen nopeus, testauksen kattavuus ja raportoinnin laatu olivat huippuluokkaa.

Share
Wesa Aapro<br>Yleisradio Oy

”On todella erinomaista, että Qubilea toimii proaktiivisesti ja raportoi virheistä myös sovittujen asioiden ulkopuolelta. Projekti sujui juuri kuten pitikin ja saimme mitä halusimme.”

Share
Jari Peltola<br>Päätoimittaja, MB-lehti

”Qubilea tarttui hankkeeseen ennakkoluulottomasti. Yritys teki laadukasta ja pedanttia työtä, mutta osasi silti toimia joustavasti suhteessa yhteistyökumppaniin. Voin hyvin suositella heitä.”

Share
Simo Syrjänen, CIO<br>Talentum Oyj:

”Qubilea oli meille hyvä kumppani Summa-palvelun testaukseen. Työt tehtiin joustavalla aikataululla ja jälki oli erinomaista. Juuri sitä mitä haettiinkin.”

Share
Slider1

Slider1: Varmista kehitysinvestointisi onnistuminen älykkäällä ohjelmistotestauksella

Share
Näin myisin meidän palveluja jos voisin.

Tämän tästä koen haasteena pukea ytimekkäästi sanoiksi myyntiartikkelimme, eli digitaalisten ratkaisujen laadunvarmistuspalvelut. Nuo kolme sanaa käsittävät niin paljon sisältöä, että näin insinöörin aivoilla oleellisen kiteytys ja oivalletuksi tuleminen on haaste.

Share
Testiautomaation maailma: Robot Framework ja Appium

Karamellipintaisimmissa mielikuvissa testiautomaatio mielletään kaiken pelastavaksi laadunvarmistusmenetelmäksi, jonka käyttöönoton jälkeen testaavan ihmisen rooli väistyy taka-alalle koska asiat hoituvat vastedes nappia painamalla. Näin ei ole ainakaan automatisoidussa mobiilitestauksessa. Lyödään nyt vielä

Share